Rreth Nesh

Kerkoni te mbushni me jete e gjalleri festat tuaja? Zgjidhjen e gjeni tek Alegria events! Animojme dhe dekorojme eventin tuaj! Animatoret tane me eksperience 12 vjecare do percjellin tek ju momente te paharrueshme defrimi me skece, numra magjie, lojra, konkurse, teater kukullash, tullumbaca me forma, face painting, maskota, karaoke, lojera interaktive Wii, muzike, etj.

Paketa 1
1 animator, muzike, lojra, tullumbace me forma, face paints, maskot.
Paketa 2
2 animatore, skec, numra magjie, lojra, konkurse, tullumbace me forma, face paints, teater me kukulla.
Paketes 2 mund t’i shtoni edhe maskota, si p.sh. Winnie the Pooh, Micky Mouse, Sponge Bob, Kung Fu Panda e shume te tjera.

Per dekore me tullumbaca, festa me tematika te ndryshme (superheronj, princesha, pirate, etj), murale, evente korporatash dhe qendrash tregtare ose per me shume informacion na kontaktoni ne,
Cel: 0662534742
E-mail: info@alegria.al
Facebook.com/www.alegria.al